Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Άρχισαν οι συλλήψεις για τη παρέα του κολλεγίου – Νέα ονόματα (upd.)


filippidis


Η Ασφάλεια φέρεται να προχώρησε στη σύλληψη του πρώην προέδρου του Τ.Τ. Κλέοντα Παπαδόπουλου (αν και κάποιες άλλες πληροφορίες τον εμφανίζουν να αναζητείτε) καθώς και του στελέχους της τράπεζας, Βαρότση, στο πλαίσιο της εκτέλεσης των 20 ενταλμάτων που έχουν εκδοθεί για τα πρόσωπα που ενέχονται στο γιγαντιαίο σκάνδαλο που οδήγησε στη χρεοκοπία της τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα έχουν εκδοθεί και για τους Δημήτρη Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Κυριάκου Γριβέα, επιχειρηματία προέδρου της εταιρίας C& S, του πρώην προέδρου του Τ.Τ. Άγγελου Φιλιππίδη καθώς και άλλων εμπλεκομένων.
Ακόμη έχουν εκδοθεί εντάλματα και αναζητούνται μεταξύ άλλων οι Κ. Σιγανόςπρώην Διευθύνων σύμβουλος του Τ.Τ., ο Κύπριος εφοπλιστής Δ. Έλληνας καθώς και ηκ. Βάτσικα, σύζυγος του Κυριάκου Γριβέα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς έχει εισαχθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Τα δάνεια του ΤΤ που σύμφωνα με πορίσματα των αρμόδιων αρχών θεωρούνται ακάλυπτα και χωρίς εξασφαλίσεις φέρονται να δόθηκαν από το 2006 έως το 2011και εκτιμώνται πως είναι συνολικού ύψους 200.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: