Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Οι ''58'',το τυρί και η... φάκα!...





Δεν πρόλαβαν να φυτέψουν την «Ελιά» και αναγκάστηκαν να πάρουν μια πρώτη δυνατή γεύση από «βενιζελικό» ΠΑΣΟΚ. Nαι ,από πολύ νωρίς οι «58»της «κεντροαριστεράς» ήπιαν ποτήρι πικρό !
Τώρα κυκλοφορούν ζαλισμένοι από...
την αιφνιδιαστική «ροπαλιά»,που δέχτηκαν από τον συνομιλητή , «σύντροφο» και φίλο τους ,τον παθιασμένο κεντροαριστερό, κ. Βαγγέλη Βενιζέλο .Ο πονηρός πρόεδρος του συρρικνωμένου ΠΑΣΟΚ τους φόρεσε ένα μεγάλο πλατύγυρο καπέλο που έραψε με τον Αντ .Σαμαρά και τους υποχρέωσε να συνειδητοποιήσουν ,ότι αν θέλουν να πορευθούν μαζί του ήσυχα σαν καλοί «μεταρρυθμιστές» και σωστοί «σοσιαλδημοκράτες» ,θα πρέπει να αποδεχθούν ,ότι σ' αυτή την ιστορία της «κεντροαριστεράς» προέχει το δικό παιχνίδι ,δηλαδή η δική του «επιχείρηση διάσωσης» .

Πάει περίπατο , λοιπόν, το «ευαίσθητο» πρόβλημα της κατάρτισης λίστας υποψηφίων ευρωβουλευτών της «ενιαίας κεντροαριστεράς», της φιλόδοξης «Ελιάς» .Τώρα στην προεκλογική «πιάτσα», ο κάθε υποψήφιος με την πείρα του , τις γνωριμίες του, με τους «χορηγούς» του και με τα ΜΜΕ του(αν διαθέτει τα κατάλληλα «περάσματα»). Σημαντική η αλλαγή και φυσικά την κράτησε κρυφή από τους «58» ο κ. Βενιζέλος . Σημασία είχε η συνεννόηση του με τον πρωθυπουργό ,που κι' αυτός λύνει προβλήματα του με την κατάργηση της ευρωλίστας.

Ταραχή μεγάλη , θυμός και καβγάδες τώρα στη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη .Ο κ, Ευάγγελος πρώτα τους δήλωσε στους «58» συνεργασία και κοινή κάθοδο μαζί τους εντός κεντροαριστερής «Ελιάς» και τώρα τους λέει, «τρέξτε να βγείτε ευρωβουλευτές με σταυρό»! Οι «58» αμάθητοι από «σκληρά»παρασκηνιακά παιχνίδια ,μπήκαν με τις «κατάλληλες» ενθαρρύνσεις σε «συνεννόηση» και συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τώρα διαπιστώνουν, ότι «είδαν το τυρί ,αλλά δεν είδαν τη φάκα».

πηγη parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: