Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Οι μονομάχοι της Πλατείας Κοτζιά Οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι για το Δήμο Αθηναίων


Οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι για το Δήμο Αθηναίων
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Μετά και τη «διπλή» υποψηφιότητα για το Δήμο Αθηναίων από το «στρατόπεδο» της Νέας Δημοκρατίας, που προέκυψε την Τρίτη, το σκηνικό της «μάχης» για το Δήμο Αθηναίων διαμορφώνεται προς το παρόν ως εξής:

Από τη ΝΔ επίσημος υποψήφιος είναι ο βουλευτής Β' Αθηνών Αρης Σπηλιωτόπουλος. Ο πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης κατεβαίνει ως ανεξάρτητος. 

Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης θα είναι και πάλι υποψήφιος. Τη στήριξή της προς το πρόσωπό του έχει εκφράσει η ΔΗΜΑΡ.

Υποψήφιος από το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο 34χρονος οικονομολόγος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, µέλος της Κεντρικής Επιτροπής και συντονιστής του τμήματος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το ΚΚΕ υποψήφιος θα είναι ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης - δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και μέλος του ΠΓ του κόμματος Νίκος Σοφιανός.

Από τη Χρυσή Αυγή, το Δήμο Αθηναίων θα διεκδικήσει ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το επόμενο 48ωρο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του Βασίλη Καπερνάρου για την υποψηφιότητα στο δήμο της Αθήνας.

Η Αλεξία Έβερτ για τον δήμο;

Το σκηνικό στην Κεντροδεξιά θα περιπλακεί ακόμη περισσότερο εάν, όπως ακούγεται, η νεοσύστατη Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό, της οποίας ηγείται ο Βύρων Πολύδωρας με «υπαρχηγό» τον Χρήστο Ζώη, προετείνει ως υποψήφια την Αλεξία Έβερτ.

Σε εσωτερική σύσκεψη στην Ένωση, ο κ. Ζώης φέρεται να έχει προτείνει να γίνει προσέγγιση με την κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, ιστορικού ηγετικού στελέχους της ΝΔ και προέδρου του κόμματος την περίοδο 1993-1996, για να βολιδοσκοπήσουν προθέσεις.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: