Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τι Κασιδιάρης, τι Καρυπίδης...




Οι θέσεις που εκφράζει ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι συγγενείς ιδεολογικά με αυτές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος,  σε συνέντευξη που παραχώρησε στο - που αλλού!- «Βήμα FM».

«Γιατί...
ο Κασιδιάρης μας ενοχλεί και ο υποψήφιος του κ. Τσίπρα για τη Μακεδονία – αν είναι δυνατόν – δεν μας ενοχλεί; Τις ίδιες ιδέες έχουν», σχολίασε ο πρώην υπουργός για τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον χαρακτήρισε ως ένα συνονθύλευμα που έχει συγκεντρώσει στους κόλπους του από «κομμουνιστές σταλινικούς» μέχρι «κατακάθια της κοινωνίας και αριβίστες».

«Είναι συνασπισμός που συγκέντρωσε γύρω του τους κομμουνιστές σταλινικούς που δεν βολεύονταν στο ΚΚΕ ή όποιο επαναστατικό κόμμα και μάζεψε όλα τα κατακάθια της κοινωνίας και τους αριβίστες, επειδή δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ και ως κυβερνητικό κόμμα έπαψε να έχει απήχηση και τα ποντίκια εγκατέλειψαν το σκάφος και χώθηκαν εκεί όπου υπήρχε κυβερνητική προοπτική και προοπτική πλειοψηφίας του κ. Τσίπρα περί εξουσίας και κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, τάχθηκε κατά του σταυρού προτίμησης για τις εκλογές καθώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο συντηρείται το πελατειακό σύστημα και η φαυλοκρατία.

«Πιστεύω ότι ο σταυρός προτίμησης είναι η ρίζα του κακού, διότι όσο αφήνουμε το σταυρό να υπάρχει ή να επεκτείνεται, πάμε πίσω στην πάλη κατά της πελατοκρατίας που συνεχίζει να υπάρχει και είναι η αιτία όλων των δεινών και της οικονομικής κρίσης.

Διότι θεωρώ κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του σταυρού προτίμησης ως οπισθοδρόμηση. Η σάρα και η μάρα μαζεύτηκε εκεί μέσα. Ντροπή! Άνθρωποι ανεπιτήδευτοι, απεπίδεκτοι, διεφθαρμένοι. Ντροπή! Κανένας στο περιβάλλον του δεν θα άντεχε τις φυσιογνωμίες αυτές εκεί πέρα να μιλούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: