Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Με τη στήριξη της ΝΔ Υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Αρης Σπηλιωτόπουλος


Υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Αρης Σπηλιωτόπουλος
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ανακοινώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη ο
ο βουλευτής Β' Αθηνών, Αρης Σπηλιωτόπουλος. Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό αξίωμα ανακοίνωσε και ο Νικήτας Κακλαμάνης, επικεφαλής «ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης».

«Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Η ηγεσία της ΝΔ κατάληξε στο πρόσωπο του κ. Σπηλιωτόπουλου για τον δήμο της Αθήνας ύστερα από σειρά άκαρπων βολιδοσκοπήσεων σε υπουργούς και αφού είχε απορρίψει άλλες υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο βουλευτής Β' Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε προ ημερών με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και συζήτησαν εκτενώς τα περί της υποψηφιότητάς του.
 
Ο πρωθυπουργός δεν του απάντησε αμέσως, όπως είχε πράξει στον Νικήτα Κακλαμάνη με τον οποίο επίσης συναντήθηκε και συζήτησε για τον Δήμο Αθηναίων.
 
Ο κ. Σαμαράς άφησε λίγες ημέρες περιθώριο για να έχει καλύτερη εικόνα και να σταθμίσει τα δεδομένα και το μεσημέρι της Τρίτης τηλεφώνησε ο ίδιος στον κ. Σπηλιωτόπουλου για να του ανακοινώσει την απόφασή του.
Τη Δευτέρα το Μέγαρο Μαξίμου παρέλαβε δημοσκόπηση, που είχε παραγγείλει και η οποία «μετρά» τον κ. Σπηλιωτόπουλο σε σχέση με τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων, κ.κ. Σακελλαρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Σοφιανό από το ΚΚΕ και Κασιδιάρη από τη Χρυσή Αυγή.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: