Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κόντρα στη Γιουνάιτεντ (21:45) Το ματς της χρονιάς σήμερα στο Old Trafford για τον Ολυμπιακό


Το ματς της χρονιάς σήμερα στο Old Trafford για τον Ολυμπιακό
  (Φωτογραφία:  Icon )

Aθήνα
Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές του προκλήσεις θα βρεθεί σήμερα στο Old Trafford o Ολυμπιακός. Ύστερα από το 2-0 στο Καραϊσκάκη οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League (21:45, ΔΤ, Novasports 1).

Ο Μίτσελ, έχοντας παρακολουθήσει και την κυριακάτικη ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ έχει καταστρώσει το πλάνο για να καταφέρει η ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Όλα δείχνουν ότι την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο. Μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα είναι οι Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Εντινγκά, με τους Κάμπελ και Πέρες στα πλάγια. Ο Τσόρι θα παίξει πίσω από τον Βαλντές.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Φουστέρ, Μασάντο, Σάμαρης, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα και Βέργος. Δεν υπολογίζονται ο Ολαϊτάν και ο Σιόβας, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στην Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει έντεκα φορές εκτός έδρας αγγλική ομάδα και έχει μόνο ήττες, κάτι που ελπίζει να ανατρέψει απόψε, όπως έκανε πριν από τρεις εβδομάδες, όταν κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπής της UEFA, να διευθύνει τον αγώνα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: