Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Τελειώνει ο Βενιζέλος, μετά τις Ευρωεκλογές…


Μοιραίο πρόσωπο για το ΠΑΣΟΚ, ο Σημίτης…

Απολίτικο μόρφωμα το «Ποτάμι»

Ο Λούκα Κατσέλη, βλέπει να τελειώνει το πολιτικό μέλλον του Βενιζέλου, μετά τις Ευρωεκλογές. «Δεν θα απορήσω, αν φύγει για…
την Ευρώπη», είπε, υπονοώντας ότι ίσως χτυπήσει κάποια θεσούλα στις Βρυξέλλες.

Η Κατσέλη που πήρε την σκυτάλη από τον Καρατζαφέρη στην εκπομπή του Τράγκα (Ε) είπε ακόμη, πως το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου κατάντησε συνιστώσα της ΝΔ.

Τα χειρότερα όμως τα επεφύλασσε για τον Σημίτη. Τον χαρακτήρισε ως μοιραίο άνθρωπο για το ΠΑΣΟΚ και του καταλόγισε μεγάλη ευθύνη για την«φούσκα του υπερχρέους» , που επιδεινώθηκε, πρόσθεσε, «για να είμαι δίκαιη, επί των ημερών Καραμανλή».

Επικριτική ήταν και για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Το χαρακτήρισε απολίτικο μόρφωμα και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε«αυτά τα απολίτικα μορφώματα, εμένα με φοβίζουν».

Για τον Παπανδρέου, που κάποτε υπήρξε το δεξί του χέρι, ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στις κρίσεις της. Δεν τον βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Καραμανλή. Απλώς θεωρεί, πως θα ‘πρεπε να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο την κρίση.

Μια κρίση βεβαίως, που κατά ένα μεγάλο μέρος της πρωθυπουργικής του θητείας, την χειρίστηκε – και διαχειρίστηκε – μαζί της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: