Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μαφιόζικη δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη: Σκότωσαν γνωστό επιχειρηματία έξω από το σπίτι του

Άγνωστοι πυροβόλησαν εν ψυχρώ γνωστό επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης
Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι του, όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες τον δολοφόνησαν πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.
Πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστό επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, σταμάτησαν έξω από το σπίτι και την ώρα που ο 63χρονος έφευγε για τη δουλειά του, προσπάθησαν να του αποσπάσουν τον χαρτοφύλακα που είχε στην καρέκλα του συνοδηγού.
Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και συνεπλάκη με τον ένα δράστη, ενώ ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι δυο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια, οι δράστες πήραν τον χαρτοφύλακα και έφυγαν με τη μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν συνολικά δέκα κάλυκες από πυροβόλο όπλο.
Παράλληλα, βρέθηκε εγκαταλειμμένο, σε παραλιακό δρόμο της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δυο δράστες. Πρόκειται τελικά για όχημα μικρού κυβισμού (1100cc) -και όχι μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες- που είχε κλαπεί προ τριμήνου από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ οι δράστες εκτιμάται πως διέφυγαν με άλλο όχημα που τους περίμενε.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπάρχουν μάρτυρες που ανέφεραν στην αστυνομία πως οι δράστες ήταν άτομα νεαρής ηλικίας και κατά τη συμπλοκή τους με το θύμα, είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο χαρτοφύλακας που απέσπασαν οι δράστες από τον επιχειρηματία περιείχε περίπου 10.000 ευρώ.
Οι καταθέσεις των μαρτύρων και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας μετά φόνου τού γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείτο στον χώρο των ζαχαροπλαστείων και της εστίασης, συνεχίζονται.
πηγή: thrakitoday.gr, ΑΠΕ
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: