Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σημαντικές παρουσίες στο βιβλίο της Κοππά...


ianos1
Πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και...
του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη έδωσαν το «παρών» στον ΙΑΝΟ και την παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.
Χρήστος Παμπούκης και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αμφότεροι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, η στενή συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη, αλλά και άλλοι συνεργάτες του, όπως ο Νίκος Ζιώγας, ο Γιώργος Ελενόπουλος, ο Γιώργος Παπαχατζής, ήταν όλοι εκεί. Παρόντες ακόμα ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης και η πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη.
ianos2
ianos5
Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, στο πλευρό του Φώτη Κουβέλη, βρέθηκε η σύζυγός του Φωτεινή, ο γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Μαχαίρας, καθώς και η βουλευτής Μαρία Ρεπούση. Το ίδιο και στενοί συνεργάτες του όπως ο Θεόδωρος Μαργαρίτης και ο Παναγιώτης Παναγιώτου, αλλά και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος.
ianos3
Όλοι τους όμως, ήταν μέρος μόνο ενός ένθερμου ακροατηρίου, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του βιβλιοπωλείου, υποδεχόμενο με επευφημίες τον πρώην πρωθυπουργό. Στην αναγγελία ακόμα του ονόματός του, για να ανέβει στο πάνελ, ο κ.Παπανδρέου, άκουσε τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του, ενώ τα χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κατάφεραν να την ...διακόψουν ουκ ολίγες φορές.
Ένθερμη ήταν η υποδοχή και του Φώτη Κουβέλη, ενώ ατελείωτη η ουρά που σχημάτιζαν αναγνώστες για μία υπογραφή της Μαριλένας Κοππά στο βιβλίο της...



ianos4


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: