Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Παραμένει η τιμωρία Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ, -3 βαθμούς από τα πλέι οφ


Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ, -3 βαθμούς από τα πλέι οφ
  (Φωτογραφία:  Intime )

Aθήνα
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην απόφαση αφαίρεσης των τριών βαθμών και των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια που έγιναν στη Τούμπα, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι τρεις βαθμοί μάλιστα αφαιρούνται από την βαθμολογία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα 2014.

O δικέφαλος θα υποδεχθεί χωρίς φιλάθλους Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, ενώ διατηρήθηκε και το πρόστιμο των 50.000 ευρώ.

Ανακοίνωση απάντηση του ΠΑΟΚ σε σκληρή γλώσσα για την ΕΠΟ.

H απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».

Ετσι η βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώνεται ως εξής:

Σε 2 αγώνες


1. Αστέρας Τρ. 4
2. Παναθηναϊκός 4
3. Ατρόμητος 3
4. ΠΑΟΚ 1
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: