Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αλέξης Τσίπρας: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση"

Την απαραίτητη πλειοψηφία για αυτοδύναμη κυβέρνηση θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, στην επόμενη Βουλή, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα. Διαβάστε τι απάντησε σε ερώτηση του NEWS 247, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης στον Guardian (Pic)
Αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, δήλωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σε διαδικτυακή του συνέντευξη στον Guardian.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση, που υπέβαλαν  οι συντάκτες του NEWS 247, ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά:
"Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την απαραίτητη πλειοψηφία για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση και πάλι θα αναζητήσουμε συνεργασίες με άλλες δυνάμεις, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, είναι πολύ σοβαρά. Είμαστε βέβαιοι ότι άλλες πολιτικές δυνάμεις θα συνεργαστούν μαζί μας, στον αγώνα μας κατά της λιτότητας και στη μάχη για τη διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του χρέους, ώστε να γίνει βιώσιμο, αλλά και στο να προωθήσουμε το εθνικό αναπτυξιακό μας πλάνο, ώστε να σωθεί η χώρα και να φτιάξουμε το δρόμο για τις επόμενες γενιές".
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: