Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σόου από τους χρυσαυγίτες βουλευτές...


 Ζαρούλια και Μπαρμπαρούσης κουνούσαν 50ευρα και 20ευρα στον Αλεξόπουλο και του φώναζαν: «Λαδώθηκες»Κουνούσαν 50ευρα και 20ευρα στον Αλεξόπουλο και του φώναζαν: «Λαδώθηκες»...

Κρατώντας χαρτονομίσματα των 50, 20 και 10 ευρώ και φωνάζοντας «λαδώθηκες, λαδώθηκες» απάντησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελενη Ζαρούλια και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στα...
όσα είπε ο πρώην βουλευτής της ΧΑ Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος από το βήμα της Βουλής. Προφανώς τα δύο στελέχη της ΧΑ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους όταν ο κ.Αλεξόπουλος είπε πως η πολιτική ηγεσία της Χρυσής Αυγής είχε κρυφή ατζέντα που απέκρυπτε από όλους και σημείωσε ότι η δράση της «αμαυρώνει τις αξίες του πατριωτισμού», γι αυτό και κατέφυγαν σε τακτικές που συνήθως κάνουν οπαδοί στα γήπεδα.
Λίγα λεπτά νωρίτερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και δήλωσε:
«Ουδέποτε είχα σχέση με τις εγκληματικές ενέργειες που συνδέθηκαν με τη δράση της Χρυσής Αυγής». Παράλληλα σημείωσε ότι ούτε μπορούσε να σταματήσει ούτε να ελέγξει τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς ο ίδιος, όπως είπε, ήταν απλό μέλος και δεν συμμετείχε στο Πολιτικό Συμβούλιο ή την Κεντρική Επιτροπή που λάμβαναν τις αποφάσεις.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: