Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΑΠΟ ''ΑΝΤΑΡΤΗΣ'' ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ , ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...


Ο 63χρονος βουλευτής ΠέλλαςΓιώργος Καρασμάνης είναι από το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παίρνοντας τη σκυτάλη...
από τον καθηγητή Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Ο κ. Καρασμάνης, ο οποίος είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει κυβερνητικό πόστο, είχε πρωταγωνιστήσει στην κόντρα μερίδας βουλευτών της ΝΔ με την κυβέρνηση για το θέμα του γάλακτος στο οποίο είχε εμπλακεί και το υπουργείο τα ηνία του οποίου αναλαμβάνει. Τότε είχε ταχθεί υπερ των αγελαδοτρόφων δημοσιοποιώντας τη διαφωνία του στις 23 Μαρτίου με μια μακροσκελή επιστολή στην οποία εξέφραζε την αντίθεσή του με τις προωθούμενες διατάξεις.

Ο κ. Καρασμάνης από αύριο θα κληθεί να συνεργαστεί με τους δύο αναπληρωτές υπουργούς του που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, τον Γιάννη Κουτσούκο και τον Πάρι Κουκουλόπουλο.

Στέλεχος της ΝΔ από το 1974 ο Γιώργος Καρασμάνης το Νοέμβριο του 2004 είχε εκλεγεί τομεάρχης στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ την περίοδο 1996-2003 ήταν αρμόδιος της Ν.Δ για τις σχέσεις με την Ε.Ε, την Α.Τ.Ε και την Παγκόσμια Οργάνωση Εμπορίου, για τους εποπτευόμενους οργανισμούς του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και για τον οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων και τη φυτική παραγωγή, το εμπόριο, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Πηγή : protothema.gr
http://fimotro.blogspot.gr/2014/06/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: