Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Όταν η Σ. Βούλτεψη έλεγε “εθελόδουλο”, τον Γκ. Χαρδούβελη...




«Εθελόδουλο» και «αναλυτή των ψυχαναγκαστικών προβλημάτων των δανειστών της Ελλάδας» χαρακτήριζε τον νέο υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο της με τίτλο «Βρισκόμαστε στο...
1922 και όχι στο 1999, κ. Χαρδούβελη» τον Ιανουάριο του 2012, εξαπέλυε σκληρή επίθεση στον τότε διευθυντή του οικονομικού γραφείου του Λ. Παπαδήμου, ο οποίος, σύμφωνα με τη Σ. Βούλτεψη, υιοθετούσε την άποψη ότι η Ελλάδα βυθίζεται στην καταστροφή καθαρά για λόγους παραδειγματισμού.

Ακολουθεί το άρθρο της Σοφίας Βούλτεψη, από την ιστοσελίδα της «Αυγής»:

«Από εκβιασμό σε εκβιασμό φθάσαμε και στο τελευταίο στάδιο του ραγιαδισμού. Στο «σφάξε με αγά μου, ν' αγιάσω».

Όπου και να στραφείς, πάντα πάνω σε κάποιον εθελόδουλο θα πέσεις, έτοιμο να εξηγήσει, να δικαιολογήσει, να ταυτιστεί με τη γνώμη των δανειστών.

Από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό των Οικονομικών ως τους αρμόδιους (λέμε τώρα) υπουργούς, γενικούς γραμματείς, πρώην και επίδοξους καταστροφείς της χώρας.

Σα να μην μας έφθαναν όλοι αυτοί, τελευταίως προστέθηκε και καινούργιος «αναλυτής» των ψυχαναγκαστικών προβλημάτων των δανειστών μας.

Πρόκειται για τον διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του κ. Παπαδήμου, Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος στα διαλείμματα προσφοράς των υπηρεσιών του μεταξύ Σημίτη και Παπαδήμου (πάντα από το ίδιο πόστο), κάνει και τον καθηγητή στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Όπως είπε μιλώντας στο Σκάι, οι δανειστές μας «γνωρίζουν πως αν καταργηθεί ο 13ος και 14ος μισθός η κατανάλωση θα υποχωρήσει περαιτέρω και θα υπάρξει μεγαλύτερη ύφεση, αλλά… θέλουν με την πίεση αυτή να δουν ότι "οι Έλληνες έχουν σοβαρευτεί και βλέπουν πλέον τα προβλήματα στον τόπο"»!



Διαβάστε ολόκληρο το κέιμενο, ΕΔΩ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: