Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τι λέει ο Θ. Πάγκαλος για τη νέα κυβέρνηση

Τι λέει ο Θ. Πάγκαλος για τη νέα κυβέρνηση
Για άλλη μία φορά άφησε «άφωνους» του συνομιλητές του ο πρώην Υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας σε συνέντευξή του «Αυτό που είπα, το μαζί τα φάγαμε, είναι τελείως λάθος. Αν το ξανάγραφα και το ξαναέλεγα, θα ήταν «μαζί τα τρώμε». Βέβαια τα τρώμε ακόμα, αβέρτα! Και το ξέρει όλος ο λαός που μας ακούει...»
Ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα fm», χαρακτήρισε ως «αξιόλογη επιλογή τεχνοκράτη» τον νέο υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρτούβελη, σημειώνοντας επίσης πως έχει «μεγάλη κυβερνητική πείρα και διεθνές κύρος, αξιολογότατος και με ικανότητα να κυκλοφορήσει σε διεθνείς χώρους. Η πολιτική πρέπει να είναι σταθερή, συνεπής και μετριοπαθής».
Ενώ αναφέρθηκε και στους νεοεισερχόμενους στην Κυβέρνηση Ανδρέα Λοβέρδο και Αργύρη Ντινόπουλο και τον Μάκη Βορίδη. Για τον κ. Λοβέρδο τόνισε: «Ο κ. Λοβέρδος έχει μια μακρά διαδρομή και έχει δώσει εξετάσεις και στο υπουργείο Υγείας και έχει κάνει μεταρρυθμίσεις και στο υπουργείο Εργασίας. Άρα, είναι ένας πολιτικός δοκιμασμένης και παλαιάς εμβέλειας και πρέπει να δοκιμάζονται και κάποιοι νέοι». Ενώ για τον κ. Ντινόπουλο επεσήμανε: «Ο κ. Ντινόπουλος, παρότι δεν μου αρέσει καθόλου το στυλ του, που δεν επικαλείται και ο ίδιος πλέον, είναι νέος. Έχει χρόνια στη Βουλή, ήταν δήμαρχος και ξέρει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει ασχοληθεί με το συνδικαλιστικό των δημάρχων και πολιτικά είναι πολύ δραστήριος. Έρχεται τώρα να εφαρμόσει αυτά που ξέρει και αυτά που θα μάθει. Θα δούμε. Ο κ. Βορίδης είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, αλλά έχω μία επιφύλαξη: όταν κατέβηκε στις εκλογές, στη δική μου περιφέρεια, επέδειξε μια ελαστικότητα απέναντι σε ψηφοθηρικές τοποθετήσεις, διότι όπου πήγαινε, ήταν με τα αιτήματα κάθε περιοχής. Ήταν υπερβολικά ευέλικτος. Και το ίδιο ήταν και στο υπουργείο του». Ενώ έκλεισε με τη φράση: « Όταν μπαίνεις στην κυβέρνηση, είσαι στο μοναστήρι. Δεν γίνεται και μοναστήρι και σεξ... Γίνεται;»
egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: