Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Φύλλο και φτερό Με κλειδιά του Σταμπούλου μπήκε η Αντιτρομοκρατική σε σπίτι στην Κυψέλη


Με κλειδιά του Σταμπούλου μπήκε η Αντιτρομοκρατική σε σπίτι στην Κυψέλη
Ο Αντ. Σταμπούλος παραμένει στο μεταγωγών και την Τρίτη αναμένεται να αποφασιστεί σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί   (Φωτογραφία:  Intime )

Σε εξέλιξη είναι, όπως αναφέρουν πηγές, έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, μέσα στο οποίο οι αστυνομικοί μπήκαν με τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου. Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντικά ευρήματα.

Παράλληλα, εξετάζεται σοβαρά μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο Αντ. Σταμπούλος ήταν μαζί με τον Ν. Μαζιώτη στη ληστεία του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας που έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Διαπράχτηκε μάλιστα συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία σκοτώθηκε το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρος Φούντας το 2010 σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και άλλες ληστείες στις οποίες φέρεται να έχει συμμετοχή ο Μαζιώτης, προκειμένου να εντοπίσουν παρουσία του 31χρονου προφυλακισμένου.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα πορίσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε χώρους, όπου ήταν ο Αντ. Σταμπούλος και ερευνήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: