Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

«Η Ελλάδα στέλνει μήνυμα ισχύος» Παρουσία του πρωθυπουργού η καθέλκυση του υποβρυχίου «Πιπίνος»


Παρουσία του πρωθυπουργού η καθέλκυση του υποβρυχίου «Πιπίνος»
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
«Σήμερα η Ελλάδα στέλνει προς κάθε κατεύθυνση ένα μήνυμα ισχύος» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια της τελετής καθέλκυσης του υποβρυχίου «Πιπίνος» στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

«Η κυβέρνησή μας για μια ακόμα φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι έχει και τη θέληση και τη δύναμη και τη βούληση να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στην μετά την κρίση εποχή» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Αναφερόμενος στην καθέλκυση του υποβρυχίου υπογράμμισε ότι μετά από 12 χρόνια, τα χρήματα του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο: «Για να φτάσουμε, όμως, εμείς σήμερα εδώ στην καθέλκυση του "Πιπίνος" δούλεψαν και πολλοί άνθρωποι και πολλές κυβερνήσεις» σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επισήμανε ότι ο όλος χειρισμός στην υπόθεση των υποβρυχίων δείχνει πόσο σημαντική είναι η πολιτική συνεννόηση για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας.

«Το σημερινό αποτέλεσμα», πρόσθεσε «δείχνει ότι η διατήρηση της ικανότητάς μας σε υποδομές και έμψυχο υλικό πρέπει να αποτελεί κεντρικό άξονα της αμυντικής και αναπτυξιακής μας πολιτικής στο μέλλον».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: