Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Επιβεβαιώνει Βενιζέλο ο Πεταλωτής:Ο ΓΑΠ τον πρότεινε για πρωθυπουργό


petalotis

Την χθεσινή αποκάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τον πρότεινε για πρωθυπουργό το 2012 επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοπκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής.

Ο στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι εξετάζονταν διάφορα σενάρια εκείνη την περίοδο και εκτός από τις περιπτώσεις του Φίλιππου Πετσάλνικου και του Λουκά Παπαδήμου έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Βενιζέλου.
Ο κ. Πεταλωτής πρόσθεσε ότι «η ψήφος εμπιστοσύνης δόθηκε εκβιαστικά στον τότε πρωθυπουργό απο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με την προυπόθεση αμέσως να παραιτηθεί. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι αυτή η ομάδα των βουλευτών ήταν του Βενιζέλου, εξάλλου υπάρχουν και τα πρακτικά εκείνης της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΠΑΣΟΚ. Ετσι λοιπόν, αφού παραιτήθηκε, ο Γιώργος Παπανδρέου σκεπτόμενος οποιαδήποτε λύση για τη θέση του πρωθυπουργού, σκεπτόμενος να προχωρήσει η χώρα χωρίς κραδασμούς, στη σκέψη του είχε πολλά πιθανά ονόματα.Αλλά ο ισχυρισμός του κ. Βενιζέλου ότι εφόσον τον πρότεινε σημαίνει ότι δεν ήταν εκείνος που τον ανάγκασε σε παραίτηση, είναι αστήρικτος. Ποιος τον έριξε και με ποιον τρόπο είναι αποδεδειγμένο».
ΠΗΓΗ:protothema.gr
http://www.7imeres.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: