Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μπόκαρης Νικόλαος - Υποψήφιος Βουλευτής Β΄Αθήνας


Φίλες και φίλοι,
Προέρχομαι από το Δημοκρατικό - Σοσιαλιστικό χώρο και έχω διακριτή συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα και συνεχή παρουσία στα κοινά, τόσο από τη θέση του Αντιπροέδρου στο Δ.Σ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε) όσο και τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων

Δ.Υ, θέσεις στις οποίες με εξέλεξαν, τιμώντας με για πολλά χρόνια, οι συνάδελφοί μου Γεωτεχνικοί.
Ο τομέας ενασχόλησής μου, εργασιακά και πολιτικά, είναι αυτός της  πρωτογενούς παραγωγής και του φυσικού περιβάλλοντος και ασχολούμαι, ως δασολόγος- περιβαλλοντολόγος, ιδιαίτερα με το αντικείμενο της προστασίας και της διαχείρισης των δασικών οικοσυστημάτων. Εκτιμώ ότι σήμερα, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης , αυτοί οι τομείς έχουν ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία για την οικονομία της ορεινής υπαίθρου και την ποιότητα  της ζωής μας.
Η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γεωργίου Α. Παπανδρέου είναι μια συνειδητή και ώριμη πολιτική και προσωπική επιλογή,  που συνδέεται με τη συνέπεια στις ιδέες που υπηρέτησα σε όλη μου τη διαδρομή. 
Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε,  
⦁    Να εργαστούμε  για να δώσουμε ένα τέλος στον αδιέξοδο, νεοφιλελεύθερο, φαύλο κύκλο της λιτότητας, της ύφεσης και της κατάρρευσης κάθε κοινωνικού δικαιώματος.
⦁    Να εργαστούμε, πολιτικά και κοινωνικά, για την ανασυγκρότηση του σοσιαλιστικού χώρου και την ενδυνάμωση του μέσα στην ελληνική κοινωνία.
⦁    Να προχωρήσουμε στη ρήξη με το νεοφιλελευθερισμό και να χαράξουμε διαχωριστικές γραμμές από τη συντήρηση,  που τα τελευταία χρόνια μας αποξένωσε από την ελληνική κοινωνία .
⦁    Να δώσουμε προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής και το φυσικό περιβάλλον που αποτελούν βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης της υπαίθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: