Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

«Τώρα ξεκινάμε», λέει ο Μωραΐτης


Πρώτος στην σταυροδοσία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β' Αθηνών κατατάχθηκε από τους πολίτες ο Θάνος Μωραΐτης, εξού και θέλησε να τους ευχαριστήσει με ανοιχτή επιστολή του. .
thanosmoraitis
«Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους, έναν έναν και μια μια ξεχωριστά, από την μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε μαζί. Ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την προσωπική ψήφο σας, κατατάσσοντάς με πρώτο στην σταυροδοσία της Β Αθηνών», σημείωσε στην επιστολή του, όπου ευχαρίστησε ακόμα τους συνυποψηφίους του για τον «μεγάλο» αγώνα που έδωσαν, βρίσκοντας ξανά την χαμένη τους συντροφικότητα.
Ο πρώην υπουργός ευχήθηκε να πετύχει στο έργο της η νέα κυβέρνηση, αν και επισήμανε ότι στο ξεκίνημά του αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να μην ταυτιστεί με την ‘ακροδεξιά’ του κ.Καμμένου, δηλώνοντας παράλληλα την απόφαση του Κινήματος να συνεχίσει με γνώμονα τις αξίες που τους ενώνουν. «Θα είμαστε μαζί και πάλι. Τώρα ξεκινάμε», διαβεβαίωσε…
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: