Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Καρχιμάκης: “Με το Κίνημα θα ξεκινήσουμε από εκεί που μας ανέτρεψαν…”


DSC_0308
«Εμείς ερχόμαστε να ξεκινήσουμε με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών από το σημείο που μας ανέτρεψαν. Ο Παπανδρέου ετοιμαζόταν για συγκρούσεις και αλλαγή πολιτικής με μεταρρυθμίσεις αλλά τον υπονόμευσαν Βενιζέλος και Σαμαράς» δήλωσε στον Αlpha 989 ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
Ο υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών μίλησε γιασυνεννόηση να γίνει ο ένας αρχηγός και ο άλλος αντιπρόεδρος και να αφήσουν στο απυρόβλητο τον Καραμανλή, που παρέλαβε έλλειμμα 8 δισ. ευρώ και το παρέδωσε 36 δισ.
«Αν υπήρχε εσωτερική συνοχή στο ΠΑΣΟΚ δεν φοβόμασταν ούτε τον Σαμαρά ούτε τους αναποφάσιστους, ανατράπηκε μια εκλεγμένη κυβέρνηση και φτάσαμε στο σημείο να οδηγήσουμε τη χώρα σε εκλογές» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Ο κος Καρχιμάκης τόνισε ότι «η ιστορία δεν ξεκίνησε να γράφεται το 2009 και ούτε πρόλαβε ο Παπανδρέου να καταστρέψει τη χώρα σε 4 μήνες. Υπήρχε μια προηγουμένη κατάσταση. Ο κ. Σαμαράς το 2012 παραδέχτηκε για το έλλειμμα του ‘09 ότι ήταν 15% άρα δεν μπορούν να αμφισβητούν τα στοιχεία. Η έκθεση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αναφέρει ότι η παρέμβαση του Παπανδρέου και οι χειρισμοί του ήταν σωτήριοι για τη χώρα και ότι ευθύνεται η ΝΔ που εξαπάτησε την ΕΕ με λαθραία στοιχεία».
«Αντιλαμβάνεστε τί παρέλαβε ο Παπανδρέου, μια χειροβομβίδα. Επειδή κάποιοι λέγανε ότι ο Παπανδρέου γνώριζε, αποδεικνύεται ότι δεν γνώριζε. Ο Καραμανλής δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο, η ιστορία από κάπου ξεκινάει. Ο Παπανδρέου δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή ούτε σε εκλογές ούτε σε δημοψήφισμα να προχωρήσει, έπρεπε να πείσει τους ευρωπαίους να μας βάλουν σε έναν μηχανισμό στήριξης, ακολούθησε τη στρατηγική να σταθεροποιήσει τη χώρα, προχώρησε στο πρώτο δάνειο, κούρεψε το χρέος κατά 100 δις κλπ» είπε ο κος Καρχιμάκης και πρόσθεσε «σήμερα φτάσαμε στο σημείο να έχει τελειώσει ο κουμπαράς των δανείων και φτάσαμε στο να παραδέχεται ο κ. Σταμάτης δημόσια ότι η χώρα είναι σε χρεοκοπία».
http://lykavitos.gr/archives/165947

Δεν υπάρχουν σχόλια: