Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπρας: Η ιστορία της Ε.Ε. έχει διαφωνίες...


Τσίπρας: Θέλουμε να διορθώσουμε το πλαίσιο, όχι να το διαλύσουμε
...αλλά στο τέλος έρχεται ο συμβιβασμός.
Σουλτς: Εκτός από τους απλούς πολίτες, τον λογαριασμό τώρα θα πληρώσουν και οι κατέχοντες (ΒΙΝΤΕΟ)...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

«Πρέπει να βρούμε τρόπους συμβιβασμού», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
«Η...
ιστορία της Ε.Ε. είναι μια ιστορία διαφωνιών, αλλά στο τέλος έρχεται ο συμβιβασμός», είπε ο   Τσίπρας και πρόσθεσε πως ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της, αλλά "βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο".
«Αισθάνομαι πολύ άνετα που συζητώ με τον Μάρτιν», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, στις κοινές δηλώσεις  με τον Μάρτιν Σουλτς. «Θέλουμε να διορθώσουμε το πλαίσιο, όχι να το διαλύσουμε», πρόσθεσε.
Ο Σουλτς αφού δήλωσε εξαιρετικά αισιόδοξος ότι «βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, στη σωστή κατεύθυνση για μία βιώσιμη λύση», πρόσθεσε ότι γίνεται κοινή προσπάθεια για να γίνει το βέλτιστο δυνατό και να βρεθεί μια κοινή συμφωνία. «Σεβόμαστε την εντολή του ελληνικού λαού και τους κανόνες της ΕΕ, θέλουμε να διορθώσουμε αυτό το πλαίσιο και όχι να το διαλύσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο οποίος τόνισε με νόημα: «Οι απλοί πολίτες είναι αυτοί που πληρώνουν το λογαριασμό και τώρα οι κατέχοντες, όσοι δηλαδή έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό θα πρέπει να συνεισφέρουν στις λύσεις των προβλημάτων».
Δείτε το βίντεο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: