Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΓΑΠ: «Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά ο Τσίπρας πρέπει να...»


Στήριξη στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις της με τους Ευρωπαίους εταίρους, υποσχέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.
papandreou
Μιλώντας από το βήμα της 1ης Συνδιάσκεψης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι θα βάλει πλάτη και στην Ελλάδα και διεθνώς για να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις.
«Δεν θα κάνω ότι μου έκαναν. Δεν θα πετροβολήσω τη κυβέρνηση της χώρας. Θα βάλω πλάτη για τις διαπραγματεύσεις οι οποίες θα διεξαχθούν. Όσοι επενδύουν σε “αριστερή παρένθεση” επενδύουν σε εθνικό έγκλημα», ανέφερε ο πρόεδρος του Κινήματος, επιτιθέμενος έτσι και κατά της σημερινής ηγεσίας της Ν.Δ..
Ωστόσο ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τον κ. Τσίπρα να δει την πραγματικότητα λέγοντας:
«Έχει χρέος ο κ Τσίπρας να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια. Ας ρωτήσει αν δεν φοβάται την απάντηση. Τώρα που είναι πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, γιατί δεν ρωτάει στην Ευρώπη ποιος έφταιγε, πόσο ήταν το έλλειμμα; Δεν θα βρίσκει υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;», αναρωτήθηκε ρητορικά ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος του Κινήματος.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: