Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Οι «θεσμοί» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους...



Συνεδρίαση υπό τον Δραγασάκη...
Στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα έχουν την Τετάρτη τεχνικές συζητήσεις στις Βρυξέλλες, αλλά και στην Αθήνα, με την εκτέλεση του προϋπολογισμού, την εξέλιξη των μακροοικονομικών μεγεθών και τις...
χρηματοδοτικές ανάγκες να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Το κλιμάκιο (Fiscal Team) των θεσμών που θα βρεθεί στην Αθήνα φέρεται να αποτελείται από τρία στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, τα οποία θα εγκατασταθούν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Στόχος της εγκατάστασης φέρεται να είναι η επιβεβαίωση των στοιχείων που θα παρουσιάσει η Αθήνα στις Βρυξέλλες, αλλά και η διαβεβαίωση ότι η τεκμηρίωση του δημοσιονομικού κόστους των μεταρρυθμίσεων, τις οποίες προτείνει η κυβέρνηση είναι επαρκής.


Συνεδρίαση υπό τον Δραγασάκη

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης από τις Βρυξέλλες και αναμένεται από την Αθήνα να συντονίσει τόσο τη διαδικασία ανταλλαγής στοιχείων όσο και την κατάρτιση των νέων μεταρρυθμιστικών προτάσεων που θα αποσταλούν στους θεσμούς.

Για το θέμα δεν αποκλείεται να υπάρξει εντός της εβδομάδας νέα συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής υπό τον Γιάννη Δραγασάκη.
thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: