Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

"Δεν αποκλείουμε να δολοφόνησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη"...





Ο δικηγόρος της οικογένειας τονίζει ότι θα γίνουν μηνύσεις κατά των υβριστών (BINTEO)...


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη αφήνει ο δικηγόρος της οικογένειας, ενώ δεν αποκλείει ούτε το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Ο...
δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας, μιλώντας στην εκπομπή του Παπαδάκη,είπε ότι αναμένει να λάβει από την αστυνομία το αποδεικτικό υλικό και αποκάλυψε ότι η οικογένεια θα υποβάλει μήνυση κατά των υβριστών του Βαγγέλη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία, ωστόσο, όπως είπε δεν μπορούν να αποκλειστούν και άλλες, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, για τις φήμες ότι ενδεχομένως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε ένα σημείωμα πριν το θάνατό του, στο οποίο κατέγραψε όλα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα, ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι «το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο για αρκετές ώρες, οπότε είναι πιθανό ο οποιοσδήποτε να μπήκε μέσα και να εξαφάνισε οτιδήποτε παρουσιαζόταν ως ενοχοποιητικό στοιχείο ή οτιδήποτε ήταν επιβαρυντικό για κάποιους», ένα ενδεχόμενο που δεν απέκλεισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι άγριες καταστάσεις πίσω από τις κλειστές πόρτες της εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ξεδιπλώνονται μέσα από τις σελίδες του πορίσματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Στο βιβλίο ότι ενώ ο Βαγγέλης έλειπε στην Κρήτη για την Καθαρά Δευτέρα, συμφοιτητές του έσπασαν το κρεβάτι του...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: