Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ανοιχτή σύγκρουση Ζωής-Πανούση ...


Ανοιχτή σύγκρουση Πανούση-Ζωής για τους αστυνομικούς της Βουλής - Media
...για τους αστυνομικούς της Βουλής...
Η κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τους αστυνομικούς της Βουλής, φαίνεται πως οδηγεί σε σύγκρουση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Το πρώτο… χτύπημα για τον Γιάννη Πανούση, ήταν η...
κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τις διμοιρίες που έκλεισαν το δρόμο των διαδηλωτών προς την Βουλή, όταν και η Πρόεδρος της Βουλής, ρωτούσε επιτακτικά «ποιος έδωσε εντολή να κλείσει ο δρόμος;» φωτογραφίζοντας τον αναπληρωτή υπουργό.

Το δεύτερο ήρθε με την εντολή της Προέδρου της Βουλής, οι ένστολοι αστυνομικοί και οι δυνάμεις των ΜΑΤ να μην μπαίνουν στη Βουλή ούτε για να πάνε τουαλέτα.

Ο Γιάννης Πανούσης, φέρεται έτοιμος να υποστηρίξει το αίτημα αποχώρησης από τη φύλαξη της Βουλής που θα υποβάλουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών, καταγγέλλοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου για «ρατσιστική και τυραννική» συμπεριφορά.

“Πιστεύω ότι στις δημοκρατίες ο θεσμός της Βουλής πρέπει να σέβεται τον άλλο θεσμό, την Αστυνομία”, είπε σήμερα από το Βόλο ο Γιάννης Πανούσης και χαρακτήρισε την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου λαθεμένη, ενώ την απέδωσε σε παρεξήγηση.

“Δεν μπορεί να υποτιμάται -και άλλη φορά έχει συμβεί – η αστυνομία και να θεωρείται παρείσακτη στο προαύλιο της Βουλής, ενώ δεν είναι παρείσακτοι άλλοι που δεν εκπροσωπούν το Νόμο και την τάξη.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: