Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Μητρόπουλος: "Δύσκολο να περάσουν τα μέτρα"...


ΣΥΡΙΖΑ: Άρχισαν οι αντιδράσεις περί του πακέτου των μέτρων για συμφωνίαΚομμουνιστική τάση ΣΥΡΙΖΑ: "Όχι στο νέο μνημόνιο που πρότεινε η κυβέρνηση"...
"Η προσωπική μου στάση είναι ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν, είναι ακραία και...
αντικοινωνικά" δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας στο Mega ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το πρόγραμμα αυτό είναι δύσκολο να περάσει από τις διάφορες τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Εκπροσωπώντας την σοσιαλιστική τάση, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι όταν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα θα γίνει συνεδρίαση προκειμένου να καθοριστεί η στάση που θα κρατήσουν.

«Πιστεύω ότι στο τέλος, αυτό το πακέτο που έχετε ανά χείρας δεν μπορεί να έρθει στην ελληνική Βουλή» είπε το βράδυ στο Star.



Την έντονη αντίδρασή της εκφράζει και η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τους βουλευτές να πάρουν ξεκάθαρη θέση και «να καταψηφίσουν την επερχόμενη μνημονιακή συμφωνία». 

«Όλα τα όργανα του κόμματος από την ΠΓ και την ΚΕ έως την ΟΜ του πιο απομακρυσμένου σημείου της χώρας έχουν χρέος να αποδοκιμάσουν την μνημονιακή συμφωνία και να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποφασιστεί τώρα αλλαγή πολιτικής με την υιοθέτηση ενός προγράμματος ρήξης με την τρόικα και την ελληνική καπιταλιστική ολιγαρχία, αλλά και αλλαγή ηγεσίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση...
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: