Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Μητρόπουλος: Βίαιη βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας...


ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ"Είμαστε σε μια κατάσταση τραγική"...
Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση της χώρας όπως αυτή διαμορφώνεται από ένα σκληρό δίλημμα των δανειστών, ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στην...
πρωινή εκπομπή του Mega, επισημαίνοντας ότι η σφοδρότητα των απαιτήσεών τους δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

«Είμαστε σε μια κατάσταση τραγική, το δίλημμα που έχουν αφήσει οι δανειστές στο τραπέζι δυστυχώς είναι ή βίαιη βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας ή έξοδος ή αναστολή της σχέσης μαζί τους», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι η σύνοδος των 28 την Κυριακή έχει συγκληθεί «και για να μας ταπεινώσουν περαιτέρω και για να εκφοβίσουν τα κράτη παρίες που είναι εκτός Ευρωζώνης» και «θα το χρησιμοποιήσουν ενδεχομένως σε περίπτωση που ο Τσίπρας μείνει όρθιος και μέχρι τώρα το πολεμάει για να βρουν ένα εύσχημο λόγο για να πουν ή αναστέλλεται η σχέση μας με την Ευρωζώνη ή να μας εκφοβίσουν γιατί νομικά δεν μπορούνε».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι δεν είναι υπέρ του Grexit και της χρεοκοπίας και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να πολεμήσει ο,τι μπορεί καλύτερο για το λαό» αναγνωρίζοντας όμως ότι «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Αναφορικά με την στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία είπε ότι «το κλάμα των γερόντων στις ουρών αναθεώρησε τη στάση και βέβαια δεν παίζει ρόλο τόσο η υστεροφημία και η ιδεολογική εμμονή ενός βουλευτή και αντιπροσώπου του έθνους όσο η χρεοκοπία της χώρας».

«Όσοι ακόμη κάναμε κριτική για την πορεία των διαπραγματεύσεων δεν είχαμε φανταστεί την κατάρρευση μιας περήφανης διαπραγμάτευσης που είχαμε υποσχεθεί στο λαό μας», κατέληξε...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: