Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Άλλοι τέσσερις βουλευτές αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ...


Τσίπρας - Λαφαζάνης: Από τη ρήξη πέρασαν στον πόλεμο!
-Συνέντευξη Τυπου Λαφαζάνη, στις 13:30.
-Ερωτηματικό η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
-Ο Μεϊμαράκης θέλει κυβέρνηση από αυτή τη βουλή, με επικεφαλής τον Δραγασάκη...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Αλλες τεσσερις αποχωρήσεις αναμένεται να μετρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ (μετά την ανεξαρτητοποίηση των "25").Οι τέσσερις βουλευτές είναι οι...

Βαλαβάνη, Κοδέλας, Σωτηρίου και Χατζηλάμπρου.

Εντύπωση προκαλεί η απουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τη λίστα η οποία ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της σε σχέση με το πολιτικό της μέλλον. Πάντως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Λαϊκής Ενότητας και η πρόεδρος της Βουλής, άφησε ο Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων είπε: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο, θα δούμε». 

Ο επικεφαλής του σχεδιασμού Παναγιώτης Λαφαζάνης δίνει στις 13:30 συνέντευξη Τύπου, οι οποία θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της Βουλής.

Δηλώσεις Μεϊμαράκη, μετά τη συνάντηση του με τον Παυλόπουλο


Την πρόθεσή του να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου έλαβε την διερευνητική εντολή από τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 


«Θα επισκεφθώ την Πρόεδρο της Βουλής, να την ρωτήσω για την δύναμη των κομμάτων, να την παροτρύνω να συναντηθεί με τους αρχηγούς και να δούμε πώς μπορούμε να αποφύγουμε την εκλογική διαδικασία που δεν έχει κανένα κέρδος», ειπε.



Ο Μεϊμαράκης ενημέρωσε ότι προτίθεται να προσκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του ώστε "να ρωτήσω γιατί δεν πάει σε ψήφο εμπιστοσύνης και γιατί παραιτείται, αλλά και  τι προτίθεται να κάνει  κατά τις διερευνητικές εντολές, αλλά και σε περίπτωση που γίνουν οι εκλογές και έρθει δεύτερος". 


Όσον αφορά στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, με άλλο πρόσωπο στην πρωθυπουργία από τον Αλέξη Τσίπρα, ο  Μεϊμαράκης, είπε: «Πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, είπα τον κύριο Δραγασάκη γιατί είναι αντιπρόεδρος, σοβαρός, μπορεί να τον εμπιστευτεί η κοινωνία, γνωρίζει τα οικονομικά και είναι συνεργάσιμος άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: