Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Απάντηση στο άνοιγμα ΠΑΣΟΚ για άνοιγμα Τσίπρα: Δεν μας αφορούν τα φλερτ


ΠΑΣΟΚ για άνοιγμα Τσίπρα: Δεν μας αφορούν τα φλερτ
Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Σχόλιο στο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα προς το ΠΑΣΟΚ έκαναν στελέχη του Κινήματος, επισημαίνοντας:
«Δεν μας αφορούν τα φλέρτ. Ο κ. Τσίπρας να αναλάβει τις ευθύνες του την επομένη των εκλογών για να σχηματισθεί κυβέρνηση όλων στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας που θα οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στην έξοδο από τη κρίση.»

Να ασχοληθεί με τα δικά του βαρίδια, συμπλήρωσαν

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο με τον οποίο συζήτησε τρόπους ανάδειξης του ρόλου της Εκκλησίας μετά τις εκλογές.

«Ευχαριστώ προσωπικά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τους Ιερείς από όλη τη χώρα που σήκωσαν και το σταυρό όσων προσέφυγαν στην εκκλησία για να βρουν στήριξη και παρηγοριά.

» Συζητήσαμε για την μεγάλη ανάγκη να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση. Μετά τις εκλογές θέλουμε να δώσουμε λύση χωρίς γραφειοκρατίες, να συνεργαστούμε κόμματα, αυτοδιοίκηση και εκκλησία για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και το φιλανθρωπικό έργο και να στηρίξουμε όσους αδικήθηκαν από την κρίση και βιώνουν τον αποκλεισμό.

» Γιατί η Εκκλησία δεν είναι μια ΜΚΟ ούτε εταιρεία real estate όπως κάποιοι την θέλουν. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο και συνεχίζει να προσφέρει» κατέληξε.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: