Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Στ. Θεοδωράκης, "ο πρόεδρος του κόμματος που φτιάχτηκε κατ' εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων"...



Aπάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του "Ποταμιού", για τα περί διαπλοκής.
ΒΙΝΤΕΟ...
«Είναι τουλάχιστον πρόκληση να παριστάνει τον πολέμιο της διαπλοκής, ο πρόεδρος του κόμματος που φτιάχτηκε κατ' εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων».
Αυτό ήταν...
το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, για τα περι διαπλοκής. 

Αναλυτικά ο διάλογος του Σταύρου με την Κατσίμη, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ:

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: « Οι μεγάλοι διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media, ο κ. Σκουρλέτης, ο κ. Παππάς, έχουν εξασφαλίσει μια τεράστια προβολή του ΣΥΡΙΖΑ στα media». 
Μ. ΚΑΤΣΙΜΗ: «Δεν είναι λογικό το κόμμα που είναι στην Κυβέρνηση να έχει;».
Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Καθόλου λογικό, καθόλου λογικό δεν είναι. Προσέξτε, ο κ. Τσίπρας είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας, ήταν. Και δικαιούται τη μεγαλύτερη προβολή, έτσι;».
Μ. ΚΑΤΣΙΜΗ: «Έτσι, γι΄ αυτό το λέω. Και το κόμμα του, επειδή είναι Κυβέρνηση». 
Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Τις μέρες της αντιπαράθεσής μας, να σας πω κάτι, να σας απαντήσω συγκεκριμένα. Όταν έγινε η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, εννοώ τότε η μία και μοναδική αντιπαράθεση Αρχηγών μέσα στη Βουλή, υπήρχε μία εφημερίδα που τη φωτογραφίζουν ότι είναι στο πλευρό μας, που είχε εφτά σελίδες στον κ. Τσίπρα και για την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη έγραφε "ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέπτυξε τις συνήθεις απόψεις του. Λοιπόν, επειδή είστε παλιοί δημοσιογράφοι, εγώ σας συνιστώ να ξεφυλλίσετε τις εφημερίδες αυτές που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλοκή, να δείτε αν υπάρχει το Ποτάμι και σε ποια θέση είναι το Ποτάμι και σε ποια θέση όχι είναι ο Τσίπρας, είναι τα στελέχη του Τσίπρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: