Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

«Εφόσον το επιθυμεί» Εκτός εκλόγιμων θέσεων θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Μητρόπουλο


Εκτός εκλόγιμων θέσεων θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Μητρόπουλο
Ο Αλέξης Μητρόπουλος   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Την τοποθέτηση του Αλέξη Μητρόπουλου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου, «εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί», εισηγείται η επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κεντρική Επιτροπή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή αναφέρεται: «Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη μετά από δύο συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σύντροφος Αλέξης Μητρόπουλος.

» Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί».

Η εισήγηση απηχεί τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στην Κουμουνδούρου τόσο για την αποστασιοποίηση που έχει δείξει ο κ. Μητρόπουλος με δηλώσεις του από κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα όσο και για το αίτημα άρσης της ασυλίας του για καταγγελίες περί φοροδιαφυγή.

Ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος αρνείται τις καταγγελίες και είχε αφήσει αιχμές εναντίον στελεχών της κυβέρνησης Τσίπρα ότι κίνησαν τη διαδικασία για την άρση της ασυλίας του. Στη συνέχεια, ωστόσο, είχε καταγγείλει ότι υπονομεύθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: