Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Καμμένος: Όταν λένε οικουμενική, σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης...


ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ«Οι ΑΝΕΛ θα συνεργαστούν μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε σήμερα μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος λέγοντας ότι η ΝΔ του Μεϊμαράκη επέλεξε να είναι η ΝΔ του Σαμαρά.
«Δηλαδή να είναι... η ΝΔ η οποία υπερασπίζεται ως συνήγορος υπεράσπισης το ΠΑΣΟΚ και όλα τα σκάνδαλα. Επιθυμεί συγκάλυψη. Όταν λένε οικουμενική σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης, σε τέτοια κυβέρνηση δεν θα συμμετέχουμε», είπε.

Εκτίμησε ωστόσο ότι από τη ΝΔ υπάρχουν στελέχη που θα εκλεγούν τα οποία είναι του μεσαίου χώρου, παλιοί καραμανλικοί, οι οποίοι μπορούν να έρθουν και να πλαισιώσουν την προσπάθεια την κοινή μαζί με τον Αλέξη τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται η συνεργασία. είπε, ενώ με το Ποτάμι ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι έκανε προσπάθεια «στο ντιμπέιτ με τον κ. Θεοδωράκη στα εθνικά θέματα να μας πει τις απόψεις του».

Και συμπλήρωσε: «Τον ρώτησα για τη Θράκη, τον ρώτησα για το όνομα της Μακεδονίας, για μας είναι σοβαρά θέματα, όπως είναι τα θέματα της θρησκείας».

Κατέληξε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά πάνω από 6-7 μονάδες από τη ΝΔ και πως οι ΑΝΕΛ θα μπουν στη Βουλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: