Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Μεϊμαράκης προς Τσίπρα: Βάζετε την κ. Μέρκελ, εσείς ο αντιμερκελιστής, να μας μαλώσει;


Δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο  ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την ομιλία του στη Βουλή επί του πολυνομοσχεδίου.
meim
«Κάνετε σαν το παιδάκι που φωνάζει τη μαμά να μας κάνει "ντα". Βάζετε την κ. Μέρκελ, εσείς ο αντιμερκελιστής, να μας μαλώσει;», διερωτήθηκε ο κ.Μεϊμαράκης , απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.
Όπως σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας «περιπλανήθηκε» στην ομιλία του για το τι συνέβη στη Σύνοδο Κορυφής, χωρίς να τα πει όλα.
«Ζήτησε βοήθεια των εταίρων για να ψηφίσει η αντιπολίτευση τα μέτρα. Δεν σας ενοχλούν εσάς που είστε «ευαίσθητοι» σε τέτοιες παρεμβάσεις, κύριοι της συμπολίτευσης;», αναρωτήθηκε και επανέλαβε πως «ό, τι είναι προς όφελος της χώρας το στηρίζουμε, ό, τι είναι υφεσιακό, το καταψηφίζουμε»
Συνεχίζοντας, διερωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας «είδε τι έγινε στα "πόθεν έσχες"» και δήλωσε ότι η Ν.Δ. δεν έχει λάβει ενημέρωση. «Τις αποφάσεις τις βγάζουν οι δικαστές και όχι η κυβέρνηση, η εκτελεστική εξουσία», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δεν θα μπουν όλα σε ένα τσουβάλι. Δεν θα γίνουν συμψηφισμοί από εμάς. Όποιος έβαλε το δάχτυλο στο μέλι να τιμωρηθεί, από όποιο κόμμα και εάν είναι».
Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι η δεύτερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συγκρούεται με την πρώτη κυβέρνηση, στο θέμα των 100 δόσεων και σε ζητήματα συντάξεων. «Η κυβέρνηση πρέπει να μας εξηγήσει για την αλλαγή στάση της. Η αντιπολίτευση ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρη» υπογράμμισε, προσθέτοντας πως οι περικοπές στις συντάξεις δεν αντιμετωπίζονται με το παραλιακό μέτωπο στο Κερατσίνι.
Ο αρχηγός της ΝΔ αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα, καλώντας την κυβέρνηση να βγάλει από τον διάλογο του πολυνομοσχεδίου της  της Μακεδονίας και της Τουρκίας.
« Η Μακεδονία είναι ελληνική», τόνισε και χαρακτήρισε «επικίνδυνα» τα περί φύλαξης των συνόρων από κοινού με την Τουρκία
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: