Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο: Δείτε την εκτόξευση ρωσικών πυραύλων Κρουζ...


Μπαράζ επιθέσεων των Ρώσων από αέρος και θαλάσσης εναντίον του Iσλαμικού Κράτους...

Oι Ρώσοι όπως φαίνεται έχουν πάρει πολύ σοβαρά τις επιχειρήσεις στην Συρία, εκτοξεύοντας σήμερα 18 πυραύλους Κρουζ από πλοία στην Κασπία Θάλασσα εναντίον στόχων...
των τζιχαντιστών στην Συρία.

Όπως όλα δείχνουν, η επέμβαση στην Συρία και οι πολεμικές επιχειρήσεις, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν ο Πούτιν για να βγει από την γωνιά της στρατηγικής σκακιέρας που τον είχε οδηγήσει η Ουκρανική κρίση. Και πέρα από τους βομβαρδισμούς με τα αεροπλάνα τους, επιχειρούν και με πυραύλους Κρουζ από μεγάλη απόσταση, για την ακρίβεια από την Κασπία Θάλασσα.

VIDEO...
Σύμφωνα λοιπόν με το υπουργείο Άμυνας της χώρας, σήμερα εκτοξεύθηκαν 18 πύραυλοι από ρωσικά πλοία στην Κασπία, με στόχους στις πόλεις Ράκα, Ιντλίμπ και Χαλέπι. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για πλήρη επιτυχία της επίθεσης, με όλους τους στόχους των ισλαμιστών του ISIS να έχουν καταστραφεί.

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε ότι δέκα ρωσικά πλοία εμπλέκονται στις επιχειρήσεις στην Συρία, με τα έξι από αυτά να βρίσκονται στην Μεσόγειο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι 826 στόχοι τρομοκρατών καταστράφηκαν στις προηγούμενες 4 ημέρες, ενώ στην χώρα δραστηριοποιούνται αυτή την στιγμή 69 αεροσκάφη που κάνουν περίπου 143 «εξόδους» κάθε ημέρα εναντίον στόχων του ISIS. 

O Πούτιν δήλωσε νωρίτερα σε τηλεδιάσκεψη με τους στρατιωτικούς που εμπλέκονται στην επιχείρηση ότι παρά τις επιτυχημένες επιθέσεις, δεν είναι αρκετές ώστε να κάμψουν το Ισλαμικό Κράτος ή την τρομοκρατία, και ότι υπάρχει αρκετή δουλειά εμπρός για να γίνει για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ένα αποτέλεσμα που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την τόνωση της θέσης του -αλλά και της πολεμικής βιομηχανίας της χώρας- μέσω των βίντεο όπως αυτό που βλέπουμε που διανέμει καθημερινά το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: