Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ο Γιώργος θέλει εκπρόσωπο τον Σπ. Κουβέλη!

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ιδιαιτέρως τις ικανότητες και τις γνώσεις του Σπύρου Κουβέλη, που «γράφει» καλά στο γυαλί....
| 26/05/2009 - 12:25

Μεγάλη κουβέντα γίνεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για το πρόσωπο που θα επιλέξει ο Γιώργος Παπανδρέου να αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στη θέση του εκπροσώπου Τύπου, μετά το καλοκαίρι, και στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με την ονοματολογία να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Φίλιππο Σαχινίδη και τον Πέτρο Ευθυμίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», πρόθεση του Γιώργου Παπανδρέου είναι να κάνει spokesman του ΠΑΣΟΚ τον βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνο του Κινήματος για θέματα περιβάλλοντος, Σπύρο Κουβέλη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ιδιαιτέρως τις ικανότητες και τις γνώσεις του Σπύρου Κουβέλη, ενώ συνεργάτες του επισημαίνουν ότι ο τομεάρχης περιβάλλοντος «γράφει» καλά στο γυαλί, και θα μπορούσε να προσωποποιήσει την επιχειρηματολογία του ΠΑΣΟΚ για την «πράσινη ανάπτυξη».

http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: