Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Γ.Παπαθανασίου: Μόνιμα τα μέτρα που ελήφθησαν

«Τα μέτρα που λάβαμε δεν είναι προσωρινά, διότι στο ορατό μέλλον δεν προβλέπεται η κατάσταση να βελτιωθεί τόσο πολύ» , είπε πριν από λίγο στον flash 96 ο υπουργος οικονομιας Γιάννης Παπαθανασίου.
Παράλληλα προανήγγειλε νέα μέτρα τον Οκτώβριο, διαρθρωτικού όμως χαρακτήρα, για τον περιορισμό των δαπανών και την πάταξη της φοροδιαφυγής. Ο υπουργος απέκλεισε κατηγορηματικά παράταση της έκπτωσης στο τέλος ταξινόμησης.

O κ. Παπαθανασίου, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα στην εφαρμογή του ΕΤΑΚ, παρατήρησε όμως ότι έχει γίνει μεγάλο έργο υποδομής.
Ο υπουργός Οικονομίας έστειλε μήνυμα και στους υπουργούς, λέγοντας πως πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι η προσπάθεια είναι κοινή.

Με ενδιαφέρον αναμένεται απόψε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αλογοσκούφη με τίτλο «Η Ελλάδα μετά την κρίση», με το οποιο ο πρώην υπουργός αφηνει αιχμές για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική . «Εγω ξέρω ότι υπάρχει σχέδιο» είπε στον ΦΛΑΣ ο Γιάννης Παπαθανασίου.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου θα είναι σήμερα, Δευτέρα και ώρα 18.30, κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΙΟΒΕ στην Αίγλη Ζαππείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: