Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







  • Το όργιο των υπέρογκων αμοιβών συνεχίζεται


    Η παράνομη απασχόληση στην Εθνική Τράπεζα δικηγόρου, συνταξιούχου, στη θέση του Γενικού Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και μάλιστα με υπέρογκες αποδοχές που συνολικά αγγίζουν ετησίως τα 620.000 ευρώ, αποτελεί μια άνευ προηγουμένου πρόκληση.

























  • 7 ερωτήσεις για τις 7 πληγές της Θεσσαλονίκης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή


    Την περιβαλλοντική υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης, που έχει άμεσες επιπτώσεις στην υγεία, στην ποιότητα ζωής των πολιτών και τη βιοποικιλότητα αφορούν 7 ερωτήσεις που κατέθεσε, με την έναρξη της λειτουργίας της 7ης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης – μέλος των επιτροπών Περιβάλλοντος, Υγείας, Αλιείας και Διεθνούς Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


















  • 16/07/2009 - Βασικός Σχολιασμός Επικαιρότητας

    Ημ. Δημοσίευσης : 16/07/2009 12:00

    Γ. Παπανδρέου: Το Κυπριακό, πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη τη στάση της Ελλάδας το Δεκέμβριο, όταν επανεξεταστούν οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Φεύγω για να μην απαντήσω», η στάση της κυβέρνησης στα όσα της καταλογίζονται περί «κοπτοραπτικής». (...)









  • Ισχυρό πλήγμα στην αξιοπιστία του ΟΠΑΠ


    Η Διοίκηση του ΟΠΑΠ φέρεται να παραδέχεται ζημία και αδυναμία αξιόπιστης παρακολούθησης της ροής των στοιχημάτων και συνεπώς το έγκλημα της απάτης, εξαιτίας μη εκπλήρωσης ουσιωδών όρων της σύμβασης ΟΠΑΠ – ΙΝΤΡΑΛΟΤ, όπως καταγγέλλουν με ερώτησή τους 19 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τους αρμόδιους Υπουργούς.















  • Αναστάτωση στην αγορά των φωτοβολταϊκών


    Μεγάλη αναστάτωση στην αγορά των φωτοβολταϊκών, προκαλεί η κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία ορίζεται ότι τα ακίνητα όπου θα αναπτυχθούν οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί, πρέπει να είναι άρτια και οικοδομήσιμα.






  • Άδειες επέκτασεις σκαφών

    Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση για την χορήγηση αδειών επέκτασης σκαφών σε ερασιτέχνες αλιείς στον Ν. Ροδόπης








Δεν υπάρχουν σχόλια: