Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Κλείνουν τις εθνικές οδούς οι ροδακινοπαραγωγοί...


Aπό το http://www.agroschannel.com/

Nα κλείσουν οι συνεταιρισμοί αλλά και όλα τα κέντρα παραλαβής συμπύρηνου ροδάκινου και να βγουν με τα τρακτέρ τους στο δρόμο, από σήμερα Πέμπτη αποφάσισαν οι ροδακινοπαραγωγοί Ημαθίας και Πέλλας, καθώς η κατάσταση στο βιομηχανικό ροδάκινο έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι υποσχέσεις του Υφυπουργού παραμένουν ακόμη υποσχέσεις. Μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι παραγωγοί στον δήμο Αποστόλου Πέτρου, αποφάσισαν από σήμερα, να κλείσουν τις...
δύο μεγάλες οδικές αρτηρίες από τη Θεσσαλονίκη για τη Βέροια, την κεντρική οδό Θεσσαλονίκης Βέροιας, στον κόμβο της Κουλούρας και τον παλιό δρόμο Βέροιας Θεσσαλονίκης, στον παλιό κόμβο της γέφυρας 66.
Ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, βλέποντας ότι η παραγωγική χρονιά ξεκίνησε και τα προβλήματα διάθεσης της παραγωγής παραμένουν, έστειλε στο γραφείο του Πρωθυπουργού, καθώς και στον Υπουργό και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της 8/7/2009 για την κατάσταση που επικρατεί στο συμπύρηνο ροδάκινο.

press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: