Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Γιώργος Ντόλιος: «Ο πρωθυπουργός της χώρας, ήρθε στην Θράκη για να προσκυνήσει στο νέο σύμβολο των Θρακών που λέγεται … Ευριπίδης!»



Απ’ τους λίγους πολιτικούς που τα είπαν έξω από τα δόντια και με μόνο γνώμονα την αλήθεια ήταν ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, σε ότι αφορά την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Κομοτηνή και τον κουμπάρο του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο βουλευτής εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός κάνοντας λόγο για κωμωδία από πλευράς του Κώστα Καραμανλή ενώ με σκληρά λόγια μίλησε και για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.
«Ο πρωθυπουργός της χώρας, ήρθε στην Θράκη για να προσκυνήσει στο νέο σύμβολο των Θρακών που λέγεται … Ευριπίδης! Η Παναγία Κοσμοσώτηρα τέλος! Το νέο σύμβολο είναι ο Ευριπίδης μας.», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ντόλιος.
Δείτε τις δηλώσεις του…

Πάντως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως το συνέδριο υποβαθμίστηκε και πήρε έναν προεκλογικό χαρακτήρα λόγο της παρουσίας του πρωθυπουργού. Η φετινή διοργάνωση δεν άγγιξε τα πραγματικά προβλήματα της Θράκης, σχολίασε ο πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Λευτέρης Χατζόπουλος. Ο ίδιος τόνισε πως αρκετές από τις προτάσεις που έκανε η Ομοσπονδία απορρίφθηκαν από την οργανωτική επιτροπή, η οποία επέλεξε το συνέδριο να αφορά καθαρά την ανάπτυξη της Θράκης. Ένα θέμα, το οποίο συζητείται σε κάθε ευκαιρία, πρόσθεσε ο Λευτέρης Χατζόπουλος χωρίς ουσιαστική πρόοδο.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χάρης Δεληγιάννης μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Κεντρικής Ευρώπης. Ο ίδιος τόνισε πως ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του πρωθυπουργού, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο ο λόγος του ήταν καθαρά προεκλογικός και δεν έδινε λύση στα ουσιαστικά προβλήματα του τόπου.

piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια: