Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Σε...πορεία "ποσοστών 1981" αρχίζει να κινείται το ΠΑΣΟΚ! - Ο Καραμανλής παρέδωσε και την προεκλογική εκστρατεία σε Σουφλιά-Ντόρα!

Τα τελευταία ευρήματα των δημοσκοπήσεων που άρχισαν να μετράνε απο χθες το βράδυ, δείχνουν οτι μετά την εμφάνιση του Γ.Παπανδρέου στη ΔΕΘ "η ψαλίδα της διαφορας μεγαλώνει ραγδαία υπερ του ΠΑΣΟΚ" γι αυτό και σήμερα στην εκλογική επιτροπή της ΝΔ αποφασίσθηκε "να κάνουν κάτι" για να ανακόψουν την...επερχόμενη πανωλεθρία του κόμματος τους.

Ο τρόμος τους είναι οτι ο μεν ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει εκτός βουλής(που σημαίνει αυτοδυναμία) η δε διαφορά θα εκτιναχθεί (ούτως ή άλλως) σε...επίπεδα 1981! Γι αυτό και...ανέλαβε ο Γ.Σουφλιάς με την παρέα του (Αλογοσκούφη και Ντόρα), αφού ήταν και οι πρωτομάστορες των εκλογών να ...σηκώσουν τους τόνους και να κάνουν κριτική στον...πρωθυπουργευοντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!
Οι δηλώσεις τους είναι χαρακτηριστικές αλλά και παραδειγματικές του πόσο εκτός κλίματος είναι - ακόμη και σήμερα.
Κι ενώ σχεδόν ΟΛΑ τα "γαλάζια στελέχη" τους βρίζουν με τις...χειρότερες λεξεις που γνωρίζουν περιμένοντας την "επόμενη ημέρα". Οπως έλεγαν άλλα στελεχη της ΝΔ "ο Καραμανλής αποσύρεται και απο την προεκλογική μάχη...ήδη παρέδωσε σε Σουφλιά-Ντόρα και άλλους να διαχειριστούν και την επερχόμενη...συντριβή που προκάλεσαν".
Στο ΠΑΣΟΚ νιώθουν ήρεμα και λειτουργούν με το μυαλό οτι μετά απο 3 περίπου εβδομάδες θα είναι υπεύθυνοι για την διακυβέρνηση της χώρας.
Ιδού μερικά δείγματα "γαλάζιων" δηλώσεων που δεν έχουν κατανοήσει καν που βρίσκονηται και σε ποιούς μιλάνε. Εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά...

Γ.Σουφλιάς: «Δεν μπορούν να λυθούν με ευχάριστα μέτρα τα προβλήματα της οικονομίας, αναγκαστικά τα μέτρα θα είναι δυσάρεστα»
Γ.Αλογοσκούφης: "Δεν υπάρχει καμία συνταγή για να αυξηθούν οι φόροι χωρίς να την πληρώσει η μεσαία τάξη".
Ντόρα Μπακογιάννη: «Αυτό το οποίο παρουσίασε χτες ο κ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, οδηγεί τους σκεπτόμενους Έλληνες στο συμπέρασμα, ότι πίσω από αυτά τα ωραία λόγια, δεν υπάρχει ίχνος σχεδίου, ίχνος αίσθησης της πραγματικότητας . Και η πραγματικότητα δεν πολεμιέται με λόγια, χρειάζονται αποφάσεις συγκεκριμένες για να προφυλάξουν το εισόδημα των πολιτών και του δώσουν την ασφάλεια που τους λείπει».
και...ο ΣΥΡΙΖΑ: "Ο κ. Καραμανλής παρουσίασε πακέτο μέτρων χωρίς περιτύλιγμα και ο κ. Παπανδρέου πακέτο μέτρων με περιτύλιγμα συμπόνοιας"!

orfni.

Δεν υπάρχουν σχόλια: