Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Εμπλέκουν τον ΕΛΤΑ ακόμη πιο πολύ στον κομματικό και προεκλογικό αγώνα...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 14-09-2009
Με την παραίτηση του Σταμάτη Μαύρου από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΕΛΤΑ, φάνηκε προς στιγμή ότι η Κυβέρνηση θα σταματήσει να αντιμετωπίζει το Δημόσιο Ταχυδρομείο σαν κομματικό λάφυρο, να το χρησιμοποιεί για την κάλυψη των προεκλογικών αναγκών της, κυρίως στις Κυκλάδες και τη Ροδόπη.
Με την απόφαση όμως του Υπουργού Μεταφορών κ. Ευρ. Στυλιανίδη να καλύψει τη θέση με την κ. Ιφ. Καρτσιώτου, αποσπασμένης στο ιδιαίτερο γραφείο του, δείχνει ότι δεν σταματούν και συνεχίζουν να εμπλέκουν τον ΕΛΤΑ ακόμη πιο πολύ στον κομματικό και προεκλογικό του αγώνα.
Ήδη μοιράζουν χορηγίες και «διαφημίσεις» σε επιλεγμένες περιοχές κατασπαταλώντας το ποσό των 900.000 € που ο Στ. Μαύρος είχε αποφασίσει να διαθέσει για τις προεκλογικές ανάγκες τις δικές του και του υπουργού.
Είναι συνεχές φαινόμενο να κοινοποιούν μεταθέσεις μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ενώ καταγράφονται περιπτώσεις που εργαζόμενοι μετατίθενται και παρουσιάζονται στις νέες θέσεις, με προφορική εντολή!!!
Καλούμε τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ και τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο να κατανοήσουν ότι έχουν προκηρυχθεί εκλογές και η εκλογική νομοθεσία απαγορεύει συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες.
Τους καλούμε αν μπορούν να ασχοληθούν με την προετοιμασία του ΕΛΤΑ για να ανταποκριθεί στην έγκυρη και έγκαιρη διακίνηση της εκλογικής αλληλογραφίας.
Απαιτούμε να σταματήσουν την οικονομική αφαίμαξη του ΕΛΤΑ, την κατασπατάληση και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Να σταματήσουν την ικανοποίηση ρουσφετολογικών αιτημάτων και τις πελατειακές σχέσεις.
Καλούμε τη Διοίκηση να αντιληφθεί τις ευθύνες της απέναντι στο Ταχυδρομείο, τους εργαζόμενους, το λαό και τη χώρα.
Οι ευθύνες, πολιτικές και ποινικές δεν παραγράφονται ούτε αποσιωπούνται. Με την προσφυγή μας στη δικαιοσύνη και θα αναζητηθούν και θα καταλογιστούν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.Τ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: