Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόσκληση ενδιαφέροντος ναύλωσης αεροσκαφών



ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, προκηρύσσει Μειοδοτικό Διαγωνισμό ναύλωσης αεροσκαφών, για το χρονικό διάστημα από 1 έως 6 Οκτωβρίου 2009, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μεταφοράς των ψηφοφόρων στις Εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, από χώρες της Ε.Ε. προς και από την Ελλάδα καθώς και στο εσωτερικό της χώρας.

Οι προϋποθέσεις υποβολής ενδιαφέροντος αφορούν αεροπορικές εταιρείες που έχουν
πιστοποιητικό επιχειρησιακής εκμετάλλευσης - Α.Ο.C - από Κράτος-Μέλος της Ε.Ε και πληρούν όλους τους όρους που θέτει η Ε.Ε. - EU-OPS - για την εκτέλεση ναυλωμένων πτήσεων - Charter flights , κατά προτίμηση αερομεταφορείς ΙΑΤΑ.

Οι αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να αναφέρουν:

1. Τον τύπο αεροσκάφους, έτος κατασκευής
2. Χωρητικότητα ,κατά προτίμηση 50-200 θέσεις
3. Χρόνο διαθεσιμότητος αεροσκάφους και πληρωμάτων
4. Τιμή ανά ώρα πτήσεως - BLOCK HOUR - στην οποία θα περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα πτήσεων - FULL CHARTER .
.
Επισημαίνεται ότι η ευθύνη για την έκδοση εισιτηρίων - MASTER TICKET - των επιβατών, η εξασφάλιση αδειών προσγειώσεων, απογειώσεων - SLOTS -, υπερπτήσεων, καθώς και η επίγεια εξυπηρέτηση των αεροσκαφών στα διάφορα αεροδρόμια της Ε.Ε. και της χώρας, θα επιβαρύνει αποκλειστικά τους αερομεταφορείς όπως και όλα τα σχετικά έξοδα (καύσιμα, τροφοδοσία, φόροι, τέλη και άλλα) που αφορούν τις προαναφερόμενες ναυλωμένες πτήσεις.

Οι προσφορές να αποστέλλονται σφραγισμένες έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 14.00΄ στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή κου Ρ. Σπυρόπουλου, Ιπποκράτους 22, 3ος όροφος, Αθήνα 106 80.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: