Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Αποφασίζει "σύγκρουση" και φυγή "προς τα εμπρός" με δομικό-σαρωτικό ανασχηματισμό;

Όλα δείχνουν και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες συγκλίνουν ότι τελικά ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κ.Καραμανλής αφού τους άκουσε όλους, αποφασίζει «το αργότερο μέχρι την Πέμπτη» και ανακοινώνει σαρωτικό-δομικό ανασχηματισμό και ΟΧΙ πρόωρες εκλογές (σχεδόν είχαν «κλειδώσει» για τις 11 Οκτωβρίου).

Τελικά πείστηκε ότι θα πρέπει να παραμείνει και να δώσει ο ίδιος τη μάχη μέχρι την ημέρα της προεδρικής εκλογής – εάν δεν υπάρξει συναίνεση στο Πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας – και να μην παραδώσει ΤΩΡΑ την διακυβέρνηση της χώρας στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ.Παπανδρέου και την ΝΔ στην Ντόρα. Η… έκρηξη ΟΛΗΣ της «καραμανλικής πτέρυγας» φέρεται να έφερε πολλαπλά αποτελέσματα στις αποφάσεις του κ.Καραμανλή.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ την Ντόρα, τον Σουφλιά, τον Μεϊμαράκη, τον Παπαθανασίου κ.α. και παράλληλα θα… συγκρουστεί με όσους είχε αποκαλέσει το 2004 ως «νταβατζήδες». Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να γνωρίζει ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ θα πράξει ο Πρωθυπουργός και ΕΑΝ τελικά θα κάνει όλα τα παραπάνω.
Το σίγουρο είναι ότι ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τις προθέσεις του. Εκτός εάν απλώς… μπλοφάρει με όλα τα ενδεχόμενα. Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε και θα κρίνουμε… Κοντός ψαλμός αλληλούια…!

Πάντως ορισμένοι...κορυφαίοι υπουργοί τη κυβέρνησης δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν σήμερα με τον πρωθυπουργό και ο Γ.Αγγέλου τους είπε "απο την Πέμπτη..."(εαν είστε υπουργοί)!

orfni.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: