Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

"Παγώνουν" οι ημιυπαίθριοι

"Παγώνει" σύμφωνα με πληροφορίες η ρύθμιση για του ημιυπαίθριους, παραμένει σε ισχύ η απόσυρση των αυτοκινητων με αλλαγες όμως στα τέλη κυκλοφορίας. Η έκτακτη εισφορά και το ΕΤΑΚ θα καταβληθούν κανονικά. Επισης, πληροφορίες αναφέρουν ότι επανεξετάζεται το αντίτιμο των διοδίων.

Η προκήρυξη για τους δημόσιους οργανισμούς

Επιπλέον, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπ. Εσωτερικών η προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων σε οργανισμούς και γραμματείες υπουργείων με δημόσιο διαγωνισμό. Δικαίωμα να υποβάλει το βιογραφικό του και να λάβει μέρος στο διαγωνισμό θα έχει ο καθένας.Από την κυβέρνηση έγινε σαφές ότι η διαδικασία της επιλογής θα γίνει άμεσα, προκειμένου να μην μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ακέφαλοι οι οργανισμοί. Τις αιτήσεις θα αξιολογήσει επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ο Θ. Πάγκαλος, ο Γ. Ραγκούσης και ο Χ. Παμπούκης.


Συνάντηση Παπανδρέου- Προβόπουλου

Η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, με έμφαση στο έλλειμμα, τέθηκε επί τάπητος κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο. Αναλυτικά.

Συστράτευση ζητεί η Κατσέλη

Τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της αγορά ζήτησε η υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στους υπαλλήλους του πρώην υπουργείου Ανάπτυξης που ασχολούνται με τον τομέα εμπορίου κατά την επίσκεψή της στο κτίριο στην πλατεία Κάνιγγος. Περισσότερα

Ερχεται κλιμάκιο της Κομισιόν

Tην ερχόμενη εβδομάδα – πιθανότατα - κλιμάκιο της Κομισιόν αναμένεται να επισκεφτεί τη χώρα μας και να έχει τις πρώτες επαφές με τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας ενόψει και του ΕΚΟΦΙΝ της 20ης Οκτωβρίου, όπου θα γίνει το πρώτο επίσημο ραντεβού του νέου υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου με τον επίτροπο Χ. Αλμούνια.
Περισσσότερα.

.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: