Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Συνάντηση με Παπανδρέου θα επιδιώξουν ροδακινοπαραγωγοί

Στις Πρέσπες, όπου διεξάγεται η άτυπη τριμερής συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδας- Αλβανίας- ΠΓΔΜ, κατευθύνεται ομάδα ροδακινοπαραγωγών από την Ημαθία, αποτελούμενη από τριάντα πέντε περίπου άτομα, προκειμένου να επιδιώξει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

«Θέλουμε να πούμε το πρόβλημά μας στον πρωθυπουργό, γιατί γνωρίζουμε ότι είναι ευαίσθητος άνθρωπος. Θέλουμε να δείξει κατανόηση, ότι εμείς ζητούμε απλώς ό,τι είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση, θέλουμε και εμείς να μπορέσουμε να κάνουμε Χριστούγεννα σαν άνθρωποι, χωρίς να είμαστε σε απόγνωση τι θα γίνει με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ή τον ΟΓΑ», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Ν.Ημαθίας, Τάσος Χαλκίδης.

Στο μεταξύ, κλειστό παραμένει το μπλόκο των ροδακινοπαραγωγών στην Εγνατία Οδό, στον Κόμβο της Κουλούρας, όπου σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Βέροιας βρίσκονται περί τα 200 τρακτέρ. Η κυκλοφορία εκτρέπεται από άνδρες της Τροχαίας από παρακαμπτήριες οδούς, χωρίς ωστόσο να έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στην ομαλή κίνηση των οχημάτων.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: