Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Αβραμόπουλος: Στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας

"Μας ενώνει ο κοινός στόχος", δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά από τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Πρόσθεσε ότι "θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας".

Ο ίδιος μίλησε για "μία εγκάρδια, φιλική και γόνιμη συνεργασία για το μέλλον, την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση της παράταξης".

Πρόσθεσε ότι "μέσα από ένα δυναμικό αντιπολιτευτικό ρόλο θα ανοίξει και πάλι ο δρόμος για να επιστρέψει κυρίαρχη στην πολιτική σκηνή η καινούρια ΝΔ".

Ερωτηθείς για το αν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στο εσωτερικό του κόμματος, ο απάντησε ότι τους ρόλους και τις αποστολές τις ανακοινώνει και τις αναθέτει ο πρόεδρος του κόμματος και πρόσθεσε ότι όλοι έχουν θέση και ρόλο στη ΝΔ.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε στη Βουλή τον Γιάννη Τραγάκη ο οποίος του παρέδωσε το γραφείο που χρησιμοποιούσε ο Κώστας Καραμανλής.

Άνοιγμα Καρατζαφέρη

Πρόταση συνεργασίας με στόχο τις εκλογές το Μάρτιο με αφορμή την προεδρική εκλογή, έκανε προς τη νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. Σε δηλώσεις του στο Alter, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να υπάρξει κοινή δράση με το ΛΑΟΣ.

"Ελάτε να κάνουμε εκλογές το Μάρτιο", είπε ο κ. Καρατζαφέρης, σημειώνοντας ότι μπορεί να μην υπάρξει ουσιαστική ανατροπή του αποτελέσματος του Οκτωβρίου, ωστόσο μπορεί η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τις 10 μονάδες να μειωθεί σε 1 έως 2. "Ας μην αφήσουμε τον Γ.Παπανδρέου να αλωνίζει με 160 βουλευτές", πρόσθεσε.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: