Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...


Στη Δικαιοσύνη παρέδωσε όλα τα στοιχεία για τους στημένους αγώνες ο Γ.Γ.Α Πάνος Μπιτσαξής. Ο Π. Μπιτσαξής ζήτησε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να γίνει συσχέτιση με τους δύο φακέλους που έχουν σταλεί από την ΓΓΑ στο παρελθόν... και οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης. Νωρίτερα ο κ.Μπιτσαξής είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και ενημερώθηκε πλήρως για το όλο ζήτημα. Σχετική ανακοίνωσε εξέδωσε η Γ.Γ.Α:
«Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φάκελο της UEFA, που αφορά πέντε ποδοσφαιρικούς αγώνες της Β’ Εθνικής και έναν αγώνα της Σούπερ Λίγκ, οι οποίοι κατά τις εκτιμήσεις της UEFA και με διάφορους βαθμούς υπόνοιας ή τεχνικής πεποίθησης, είναι ενδεχόμενο να είναι προσυνεννοημένοι.Ζητήθηκε η συσχέτισή τους με τους δύο φακέλους, που έχουν ήδη διαβιβασθεί και η διερεύνηση του θέματος, στο πλαίσιο της διεξαγόμενης προκαταρκτικής εξέτασης». Σε πταισματοδίκη ανακριτή η υπόθεση
Στο μεταξύ, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος ανέθεσε σε πταισματοδίκη ανακριτή το φάκελο με τα ύποπτα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ανακριτής κάλεσε ήδη για κατάθεση τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: