Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Καμπανάκι Γιώργου για τη διαφθορά

Επιστολή του πρωθυπουργού στους υπουργούς

Την αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη από τις δημόσιες υπηρεσίες θέτει ως προτεραιότητα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για το επόμενο διάστημα, παράλληλα βεβαίως με τις άλλες μάχες στο μέτωπο της οικονομίας.

Με αφορμή την ετήσια έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη, που κατατέθηκε πρόσφατα, ο κ. Παπανδρέου έστειλε επιστολή σε όλους τους υπουργούς συνιστώντας τους να παραλάβουν από ένα αντίτυπο και αφού μελετήσουν όσα αναφέρονται στον τομέα της ευθύνης τους να του αποστείλουν συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της κατάστασης.

Ο πρωθυπουργός ζητάει τις προτάσεις αυτές έως τις 19 Απριλίου, προκειμένου στην συνέχεια να συγκαλέσει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου – πιθανόν με την παρουσία του Γιώργου Καμίνη – ώστε να συζητηθούν ολοκληρωμένα όλα τα θέματα, που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Συνεργάτες του κ. Παπανδρέου τονίζουν ότι τα θέματα της καθημερινότητας είναι ψηλά στην πρωθυπουργική και κυβερνητική ατζέντα και απαιτούνται γρήγορα δράσεις.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: