Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Τι αποκαλύπτει ένας δημότης Πέλλας για την Θ. Τζάκρη...


Επί Γερ. Γιακουμάτου μπήκαν με συμβάσεις οι συγγενείς της στο Μουσείο Πέλλας!

Aπό το http://karatzova.blogspot.com/

Είμαι μόνιμος κάτοικος και δημότης του Δ. Πέλλας.
Εργάζομαι στην ΙΖ' ΕΠΚΑ από το 1995 με συμβάσεις «ανεργίας» κι εδώ και 13 μήνες με ασφαλιστικά μέτρα.
Με λίγα λόγια έχω να παίρνω μόνο και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν πολιτικό και πολιτικάντη.
Οπότε δεν έχω κανένα συμφέρον να γίνω συνήγορος της κ. Τζάκρη, αλλά μόνο συνήγορος της αλήθειας.
Έτσι επιτρέψτε μου να γνωρίζω από πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα μέσα από το karatzova.blogspot.com.
Δεν ισχύει τίποτα απ' αυτά που λένε και γράφονται για την Υψυπουργό κ. Τζάκρη. Η προκήρυξη του ΥΠΠΟΤ για την πρόσληψη εκτάκτων υπαλλήλων, ήταν η πιο δίκαιη και αξιοκρατική που έγινε ποτέ τα τελευταία 7-8 χρόνια. Κάποιοι που έμειναν απλώς...

εκτός πινάκων λόγω μορίων ψάχνουν ευκαιρία για να βγάλουν τα εσώψυχα τους. Οι περισσότεροι προσληφθέντες ανήκουν σε διαφορετική παράταξη από την κ. Τζάκρη και δεν είναι καν μετριοπαθείς αντίπαλοι της, αλλά φανερά και φανατικά απέναντί της. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα για να καταγγείλει ο Πελλιώτης είτε ανήκει στον δήμο είτε στον νομό, για παραλείψεις ή ενέργειες της κας Υφυπουργού.
Οι συγγενείς της που απασχολούνται στο Μουσείο της Πέλλας, απασχολούνται με προγράμματα stage από την προηγούμενη κυβέρνηση με την βεβαία συμβολή της κας Τζάκρη, αλλά όχι με απόφασή της, όταν υφυπουργός εργασίας ήταν ο κ. Γιακουμάτος.
Με τέτοιου είδους ανυπόστατες και αφελείς καταγγελίες χάνουμε το δίκιο μας, που θα το χρειαστούμε στην συνέχεια γι' άλλα σημαντικά πράγματα του τόπου μας, συμπεριλαμβανομένης και της απασχόλησης. Τόσο καιρό που στην ΙΖ' ΕΠΚΑ, στο ΥΠΠΟΤ και στα βουλευτικά γραφεία γινόντουσαν «πράγματα και θαύματα» κανείς δεν μιλούσε και τώρα που λειτούργησε επιτέλους ο νόμος και η αξιοκρατία, έβγαλαν ξαφνικά τόσοι πολλοί τα λαρύγγια τους!
Δεν έγινε καμιά μεθόδευση και παρέμβαση σ' αυτή την προκήρυξη, από κανέναν. Όλα έγιναν με σύννομες διαδικασίες και τα παιδιά που δουλεύουν είχαν τα μόρια και μπήκαν, είτε ανήκουν στην παράταξη της κας Τζάκρη (και φυσικά ανάμεσά τους και κάποιοι συγγενείς και συνδημότες της αφού ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας), είτε ανήκουν σε άλλες παρατάξεις και είναι ορκισμένοι εχθροί της, κι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των επιτυχόντων.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: